Akcija Vile Zlatibor!
PET FRIENDLY - U našim apartmanima je dozvoljen boravak i Vaših kućnih ljubimaca. Vila Zlatibor želi da zaista uživate u blagodetima Zlatibora, a ako morate da razmišljate gde je i šta radi Vaš ljubimac onda to nije pravi odmor. Dobro došli!
   |   

Nezaboravni izleti na Zlatiboru!


Zlatibor nije samo skijanje, zimski sportovi ili provod na jezeru tokom leta. Zlatibor su i selo Sirogojno, Šarganska osmica, Potpećka pećina i Stopića pećina, selo Zlakuse, izvori lekovite vode poznati kao stubline...
 

Sirogojno


Sirogojno - etno selo na Zlatiboru

Sirogojno je najpoznatije etno selo izradjeno od kuća donetih ih svih krajeva Zlatibora, ali i čuvenim džemperima od vune koji su poznati i u Evropi.

Opširnije...
 

Potpećka pećina


Potpećka pećina na Zlatiboru

Ulaz u pećinu koji oduzima dah svojom visinom od 50 metara. Sam ulaz ima oblik potkovice, pa je pri dnu širok 12 metara, a pri vrhu je to 20 metara.
Opširnije...
 

Zlakuse


Grnčarija iz Zlakusa

Ako ste uživali u ukusnom svadbarskom kupusu... možda je posuda u kojoj se satima krčkao red kupusa pa red mesa... pa tako sve do vrha posude stigao baš iz Zlakusa... kako su ih nekada zvali iz sela "siromašnih zlatiborskih lončara".

Opširnije...
 

Manastir Uvac


Manastir Uvac na Zlatiboru

Zadužbina Nemanjića... Manastir za koji se kaže da ga Turci nisu mogli srušiti pa su unajmili Srbe, doseljenike u taj kraj, da to urade za njih... ima još legendi koje se vezuju za ovaj manastir...
Opširnije...
 

Stopića pećina


Stopića pećina na Zlatiboru

Svetla dvorana, Tamna dvorana, Velika sala sa kadama, Kanal sa kadama, Rečni kanal... da li znate šta označavaju ova imena?
Opširnije...
 

Vodopad Gostilje


Vodopad Gostilje na Zlatiboru

U selu Gostilje, na Zlatiboru možete uživati u prelepom prizoru vode koja se probija kroz kamen, mahovinu... koja se otima, pravi brzake i virove i pada preko ivice visoke oko 20 metara dajući posetiocima mogućnost da uživaju u prelepom vodopadu i netaknutoj prirodi.

Opširnije...
 


ribbon
Apartmani u Vili Zlatibor obezbedjuju udoban smestaj na Zlatiboru

Apartmani Vile Zlatibor

Apartmani Vile Zlatibor su funkcionalni, u kupatilima se nalaze peškiri ...

 

Opširnije...

ribbon
Izleti na Zlatiboru

Nezaboravni izleti!

Otkrijte Zlatibor na potpuno nov način. Uživajte u nezaboravnim izletima!

 

Opširnije...

ribbon
PIjaca na Zlatiboru

Manifestacije na Zlatiboru

Zlatiborsko leto .... manifestacija koja se održava na više lokacija...

 

Opširnije...

ribbon

O planini Zlatibor

Netaknuta priroda, izvori vode ... gde ih najmanje očekujete.

 

Opširnije..

top