Akcija Vile Zlatibor!
PET FRIENDLY - U našim apartmanima je dozvoljen boravak i Vaših kućnih ljubimaca. Vila Zlatibor želi da zaista uživate u blagodetima Zlatibora, a ako morate da razmišljate gde je i šta radi Vaš ljubimac onda to nije pravi odmor. Dobro došli!
   |   

Pršutijada


Pršutijada na Zlatiboru

Da li ste bili na Zlatiboru... pa recimo prvog vikenda po Božiću?

Ako niste bili verujte nam da ste propustili najukusniju manifestaciju. Svake godine prvog vikenda posle Božića na Zlatiboru se okupljaju proizvodjači suhomesnatih proizvoda iz Zlatiborskog kraja.

Opština Čajetina ali i sami proizvodjači suhomesnatih proizvoda istrajavaju i okupljaju se kako bi posetiocima omogućili da uživaju u proizvodima koji se već godinama prave na isti način. Selo Mačkat je jedno od najpoznatijih u proizvodnji suhomesnatih proizvoda ali za njima ne zaostaju ni kačerski domaćini....

Zdrav stočni fond koji se hrani prirodnom hranom, blagodeti Zlatibora koje se ogledaju u neponovljivoj ruži vetrova, nadmorskoj visini i vlažnosti vazduha, su sastojci koje su dobri i radni domaćini zlatiborskih sela pretočili u proizvode jedinstvene po svojim karakteristikama i ukusu.
Pored suhomesnatih proizvoda Zlatibora posetioci mogu uživati i u ostalim djakonijama ovog kraja: siru, kajmaku, duvan čvarcima... a sve više ima i suhomesnatih proizvoda od mangulice. Naravno... ljubazni domaćini će Vas ubediti u kvalitet proizvoda tako što će Vam dati proizvod da probate.

Ne treba zaboraviti ni ručne radove, izvornu muziku, pesme, trubače.

Ova manifestacija je propraćena zabavom, dobrom hranom ali nije zanemarena ni edukacija proizvodjača iz oblasti poljoprivrede.
 
ribbon
Apartmani u Vili Zlatibor obezbedjuju udoban smestaj na Zlatiboru

Apartmani Vile Zlatibor

Apartmani Vile Zlatibor su funkcionalni, u kupatilima se nalaze peškiri ...

 

Opširnije...

ribbon
Izleti na Zlatiboru

Nezaboravni izleti!

Otkrijte Zlatibor na potpuno nov način. Uživajte u nezaboravnim izletima!

 

Opširnije...

ribbon
PIjaca na Zlatiboru

Manifestacije na Zlatiboru

Zlatiborsko leto .... manifestacija koja se održava na više lokacija...

 

Opširnije...

ribbon

O planini Zlatibor

Netaknuta priroda, izvori vode ... gde ih najmanje očekujete.

 

Opširnije..

top