Akcija Vile Zlatibor!
PET FRIENDLY - U našim apartmanima je dozvoljen boravak i Vaših kućnih ljubimaca. Vila Zlatibor želi da zaista uživate u blagodetima Zlatibora, a ako morate da razmišljate gde je i šta radi Vaš ljubimac onda to nije pravi odmor. Dobro došli!
   |   

Dani šljivovice


Dani šljivovice na Zlatiboru

Ne bi bilo srpskog sela bez dobrog domaćeg napitka od šljive, a gde bi se taj napitak proizvodio, ocenjivao, ako ne u zlatiborskom selu Šljivovica.

Svake godine se u aprilu okupljaju, ali i takmiče najbolji proizvodjači tradicionalnog srpskog napitka od šljive iz zlatiborskog kraja.

Ni manje ni više nego u zlatiborskom selu Šljivovica prezentuje se tradicionalni način proizvodnje rakije. Na svakom sajmu se proglašava i najbolji proizvodjač.

Ovaj sajam nije samo posvećen napitku od šljive, već i domaćim proizvodima koji nastaju u zlatiborskim domaćinstvima. Prodaja domaćih proizvoda nije jedini cilj ovog sajma već i predstavljanje života na sprskom selu i proizvoda koji tu nastaju. Ovaj sajam privlači veliki broj gostiju od svog osnivanja do sad.

Uz brojne kulturno umetničke sadržaje, svake godine se proglašavaju i najbolji proizvodjači tradicionalnog srpskog napitka sa područja Zlatiborskog okruga.
 
ribbon
Apartmani u Vili Zlatibor obezbedjuju udoban smestaj na Zlatiboru

Apartmani Vile Zlatibor

Apartmani Vile Zlatibor su funkcionalni, u kupatilima se nalaze peškiri ...

 

Opširnije...

ribbon
Izleti na Zlatiboru

Nezaboravni izleti!

Otkrijte Zlatibor na potpuno nov način. Uživajte u nezaboravnim izletima!

 

Opširnije...

ribbon
PIjaca na Zlatiboru

Manifestacije na Zlatiboru

Zlatiborsko leto .... manifestacija koja se održava na više lokacija...

 

Opširnije...

ribbon

O planini Zlatibor

Netaknuta priroda, izvori vode ... gde ih najmanje očekujete.

 

Opširnije..

top